Sosyal Medya

Birkaç Adımda Swarm Hesabı Silme İşlemi

 

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesi de Swarm’dır. Peki, mobil işletim sistemleri için hazırlanmış olan bu programda hesap nasıl silinir?

Swarm Uygulaması Hakkında

Swarm uygulaması, dünyanın en popüler uygulamaları arasında yer almaktadır. Dünya üzerinde milyonlarca kişi bu uygulamayı kullanmaktadır. Bahsi geçen bu sosyal medya ağına dahil olmak ve bu platformdan ayrılmak son derece basit bir işlemi içermektedir.

Swarm hesabını silme işleminin detaylarına değinmeden önce kısaca Swarm uygulamasından bahsedecek olursak; Swarm’ın hayatımıza girmesi esasen 2014 tarihine kadar dayanmaktadır.

Özellikle piyasaya sürüldüğü ilk dönemde oldukça popüler hale gelmiş olan bu platform, zamanla eski etkisini yitirmiş olsa da hala dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya ağları arasında yerini korumaktadır.

Swarm hesabında, diğer sosyal medya ağlarından farklı olarak fotoğraf, yazı ya da video paylaşımı bulunmamaktadır. Bu uygulamada bireyler yalnızca yer bildirimi yapabilmekte ve yer bildirimi yapan diğer kişileri görüntüleyebilmektedir. Burada ana amaç, bireylerin birbirini bulabilmesi ve etkileşime girebilmesidir.

Foursquare tarafından geliştirilen bu uygulama, sonraki süreçte Foursquare’dan ayrılmıştır. Ancak hala bu geliştiriciye bağlı olarak çalışma yürütmektedir. Ayrıca bu uygulama Android ve IOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarda kullanılmaktadır.

Teknolojinin gelişmesi ve internet ağının yaygınlaşması ile birlikte hayatımıza dahil olan ve kısa zamanda oldukça fazla sayıda kullanıcıya ulaşma başarısı gösteren Swarm uygulaması, Facebook ve Google hesapları aracılığıyla yönetilebilme özelliğine sahiptir.

Swarm Hesabı Silme İşlemi

Swarm hesabı silmek, yalnızca birkaç adımdan oluşan basit bir işlemdir. Ancak bu işlemi gerçekleştirmeden önce bu kararınızdan emin olmanız gerekmektedir. Zira bu işlem gerçekleştirildiği zaman hesap kalıcı olarak silinmektedir.

Swarm hesabı silme işlemine geçmeden önce eğer Swarm hesabınıza daha önce Google ya da Facebook gibi ağlarla bağlantı kurmuşsanız bu bağlantıları kesmeniz ilerde herhangi bir sorunla karşılaşmanızın önüne geçecektir.

Swarm hesabı silme işlemine geçecek olursak, bunun için ilk olarak Foursquare resmi web sitesine gitmeli ve kullanıcı adı ve şifre ile hesabınıza giriş yapmalısınız. Daha sonra ayarlar menüsünde yer alan gizlilik ayarlarına kısmına gelebilir ve hesabını silebilirsin yazısına tıklayabilirsiniz.

Sonraki aşamada ise sistem sizden hesabı silme nedeninizi isteyecektir. Bu alanı da doldurduktan sonra kırmızı butonda delete account yazısını göreceksiniz. Bu yazıya tıklamanızla birlikte Swarm hesabı kalıcı olarak silinmiş olacak. Görüldüğü üzere swarm hesabı silmek son derece basittir ve herkes bu adımları takip ederek hesabını silebilir.

Başa dön tuşu